Liverpool ställs mot Crystal Palace hemma på Anfield under lördagseftermiddagen och här kliver hemmalaget in som favoriter.

Crystal Palace har sparkat igång säsongen med en resultatrad som visar att de är ovilliga att förlora fotbollsmatcher. En seger, två oavgjord och en förlust är London-lagets utfall efter fyra framträdanden så här långt och målskillnaden har landat på 5-5.
Förra helgen kom en efterlängtad seger då Tottenham slogs på hemmaplan med 3-0, vilket inte bara gav säsongens första seger, utan också en skjuts i självförtroende och snyggare målskillnad.

Liverpool har sett bra ut och vinner så gott som allt. I ligan har de vunnit tre av fyra och kryssat sig ur en och det var den tuffaste uppgiften hittills då de tog emot Chelsea här hemma på Anfield. Efter det har de förra helgen besegrat Leeds borta med 3-0 och tidigare i veckan hämtade de upp 2-1-underläge hemma mot Milan till seger med 3-2 i Champions League-premiären.

Nu är det ligaspel igen och här kliver som sagt hemmalaget in som favoriter. Ska de vara med och utmana om titeln så är det här en uppgift man anser att de bör klara av och det tror jag också att de gör, men att det bjuds på mål i överflöd är ingen nödvändighet.

SPELTIPS
Jag plockar fram spelbyggaren hos bet365 .
Hemmaseger kombinerat med under 5 mål i matchen får vi till 1.61 och det blir det spel på.

2-0? 3-0?
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip