Det finns inga lätta matcher i den engelska Premier League. Det ordspråket stämmer helt in på måndagsmatchen där Liverpool FC gästas av knepiga Crystal Palace. På förhand en lämplig uppgift. Dock har inte Liverpool imponerat i premiären och väntas få det tufft återigen mot ett lag som är mer än kapabla till att ställa till det för stormakterna i Premier League.

Nej, Liverpool imponerade inte i premiären mot nykomlingen Fulham. Det handlar inte endast om att backarna Trent Alexander-Arnold och Virgil van Dijk blev överlistade av Aleksandar Mitrovic. Utan även om att passningsspelet var under all kritik. Tränaren Jürgen Klopp var rasande - med att rätt. Anfallsspelet var inte heller helt i toppslag, även om Darwin Nunez och Mohamed Salah gjorde sitt jobb och nätade en gång vardera. Dock är inte laget på något sätt i högform inför nästa omgång.

Även denna säsong väntas Crystal Palace bli farliga. Det är ett svårslaget lag med en bra tränare i forne Arsenal-ikonen Patrick Vieira. Dock fick de en tuff start i öppningsmatchen i Londonderbyt mot Arsenal. Gabriel Martinelli nätade tidigt för The Gunners - som verkligen har satsat hårt denna säsong. Dock blev inte Crystal Palace överkörda på något sätt. Mötet var jämnt. Ett olyckligt självmål av Marc Guehi fastställde förlusten - men vi kan räkna med att Crystal Palace har laddat om.

I Liverpool finns Thiago, Oxlade-Chamberlain, Caoimhin Kelleher, Diogo Jota, Curtis Jones och Ibrahima Konate i sjukstugan. Samt att Joel Matip är tveksam till start. Gästerna saknar Nathan Ferguson, James McArthur, James Tomkins och Jack Butland.

Marknaden har Liverpool som för stora favoriter till att segra. Crystal Palace har mer än det som krävs för att bjuda upp på fajt. Därmed blir det ett spel på att Crystal Palace täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan de förlora med ett mål i skillnad.

Speltips Liverpool - Crystal Palace:
2 asian +1,5 (samma som Crystal Palace +1,5 mål). Odds 2.32 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Liverpool:
Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Andy Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Harvey Elliott, Mohamed Salah, Darwin Nunez & Luis Diaz.

Preliminär startelva - Crystal Palace:
Vicente Guaita, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Nathaniel Clyne, Jeffrey Schlupp, Cheick Oumar Doucoure, Eberechi Eze, Wilfried Zaha, Jean-Philippe Mateta & Jordan Ayew.
---

This is the stats tab
This is the post tip