Tredje rundan i klassiska FA-cupen rullar igång redan idag. Det är första omgången för lagen i Premier League, och vilken match vi bjuds på direkt.

Över fyra kort asien spelas. Innebär vinst vid fem kort eller fler.
Pengarna tillbaka vid fyra.
Förlust om det slutar med tre kort eller färre.

Liverpool kommer till den här matchen med tre raka segrar i bagaget. Närmast från en seger mot Burnley med 2-1. Var långt ifrån den mest underhållande matchen att se på. Liverpool såg återigen ut att tappa onödiga poäng när man släppte in 1-1 i slutminuterna. Men mittbackarna - Klavan och Lovren - kunde avgöra efter en hög frispark som de nickade in, och laget åkte därifrån med tre poäng. Klopp sägs komma med en bra elva men det finns lite skadebekymmer att ta hänsyn till. Salah, Coutinho, Henderson och Moreno är skadade och Klopp får ställa sitt hopp till andra spelare.

Everton har klättrat i tabellen och läget ser ljusare ut än vad det gjorde för några veckor sedan. Det är ett lågt sittande försvarsspel som är Everton melodi för tillfälligt. Kommer säkerligen inte bjuda på några överraskningar när Anfield väntar. Tufft schema även för Everton och Big Sam lär rotera på några positioner, men att han skulle ställa ett B-lag mot Liverpool, det tror jag inte på.

Domaren som håller i visslan heter Robert Madley. En domare som snittar knappt fyra kort per match. Känslan är att hans snitt inte bör sjunka när han ska döma ett Merseyside Derby i cupen.

Jag spelar över 4 kort asien @1.86 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip