Speltips: Under 3,5 mål i matchen till 1.73 hos Expekt .

Merseyside derby står på agendan när Premier League sparkar igång igen efter landslagsuppehållet. Liverpool tar emot Everton hemma på Anfield i en match jag tror kan bli jämnare än många tror.

Matcher mellan Liverpool och Everton blir sällan målrika. Beror det på magnituden av match? Derby? Något sånt är det nog.
Jag tror även Everton kan bjuda upp till en bra match mot Liverpool. Man har tagit betydligt mycket mindre poäng än man förtjänat hittills.

Underspelet lockar

Sett till historiken i dessa matcher tycker jag underspelet i den här matchen lockar. Under 3,5 mål har det blivit i de fyra av fem senaste matcherna.

Visst har både Everton och Liverpools matcher hittills den här säsongen varit ganska målrika, men den här matchen ger mig andra vibbar.
Liverpool har ofta ganska svårt att bryta ner ett Everton som kämpar för sitt liv i derbyn.

Ett annat argument är att matchen börjar 13:30 på lördagen efter ett landslagsuppehåll. Dessa matcher har en tendens att bli ganska slätstrukna, och Liverpool har en väldans massa spelare som spelat landskamper sent in i veckan.

Jag tycker mycket pekar på en målsnålare tillställning än vad oddsen säger, och tycker värdet finns i underspelet här. Under 3,5 mål i matchen till 1.73 spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip