Runt 1.90 i odds hos bet365 för Liverpool FC på Anfield mot ett lag utanför Big 6.
Vad ÄR detta?
Svaret stavas så klart alla rapporter om skadekris hos LFC.
Jag tror trots skadeeländet att man bara reder ut detta!

Vi måste så klart gå igenom alla skador.
Värst är det så klart i mittförsvaret där Joe Gomez är senaste spelaren som gått sönder. Han skadade sig med engelska landslaget och är borta resten av året. Sedan tidigare är ju som bekant försvarschefen Virgil van Dijk borta på den positionen.
På ytterbacken saknas Trent Alexander-Arnold.
Längre fram har laget ett nytt avbräck i form av ett positivt Covid-19-test på Mohamed Salah.

Men!
Allt är inte mörker. Det ryktas om att duon Fabinho och Thiago Alcantara båda är på bättringsvägen och kanske kan göra comeback här.
I så fall hade Fabinho och Joel Matip (slutat i Kameruns landslag och borde vara fräsch nu) kunnat bilda mittbackspar. Annars kanske Rhys Williams, som skadade sig med Englands U21-landslag spela mittback, annars James Milner...
Så det finns alternativ trots allt för Klopp.

Vi får heller inte glömma hur fruktansvärt starkt Liverpool FC är på Anfield, om jag räknat rätt har man 63 raka utan förlust där i ligan! Senaste 30? 29 segrar och 1 kryss!
Jag tror LFC reder ut även detta trots ett par nya skador. Det är inga usla spelare som täcker upp...

Leicester blandar och ger men kommer hit som serieetta i en jämn tabell, efter tagit tre raka segrar mot Arsenal (1–0), Leeds (4–1) och Wolves (1–0). Innan dess föll man mot både West Ham och Aston Villa på hemmaplan.
Ser åter ut att sakna sin bäste spelare Wilfred Ndidi, även viktige mittbacken Caglar Soyuncu är out igen. Ytterbackarna Timothy Castagne och Ricardo Pereira saknas också troligen igen. Man har även ett stort frågetecken för nye mittbackssuccén Wesley Fofana.

Trots Liverpools skadetrassel tror jag man bryter ned Leicester här. Håller man "bara" koll på Youri Tielemans och Jamie Vardy måste man ha toppchans till att förlänga monstersviten på Anfield.
Jag måste i alla fall spela när oddsen snuddar 2.00.
Så bara fortsätt leverera, Mane, Firmino, & Jota!

This is the stats tab
This is the post tip