Mitt spel: Båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365.
—-
Liverpool tar emot Fulham hemma på Anfield. Liverpool som för första gången på länge har fyra raka segrar, sex raka utan förlust och lite vind i seglet! Klopp har lyckats gjuta liv och mod i truppen i läge till avslutningen av säsongen, och hoppet om Europaspel nästa säsong lever i allra högsta grad.

Fulham tuffar på med sin säsong, en säsong dem definitivt ska hyllas för! Nu ligger man lite i ett ingemansland, vilket mycket väl kan ha vara en förklaring till att man nu har två raka förluster i ligan. Förvisso mot två av ligans formstarkaste lag i Aston Villa och Manchester City, men ändå. Det är svårt att känna av vilken inställning och känsla lag som inte har någonting att spela för går in med, men Fulham vill säkert avsluta denna fina säsongen på bästa möjliga sätt.

Liverpool fortsätter läcka

Liverpool har börjat vinna fotbollsmatcher, men det har man mest offensiven att tacka för. Man har fortfarande släppt in mål i samtliga av dem fem senaste matcherna, men där offensiven har vägt upp tillräckligt. Mot Fulham tror jag det kan bli något liknande.

Fulham har som sagt två raka förluster, men jag tror den här matchen mot Liverpool kan komma ganska lägligt. Man behöver upp på hästen igen, och då kan Liverpools skakiga defensiv nog ge ytor åt Fulham som man kanske inte fick mot Villa och City. Det ska även sägas att man föll med flaggan i topp senast mot City, då 2-1 inte är något att skämmas över.

Det ända jag ser emot det här spelet är att Fulhams offensive mittfältare Andreas Pereira fick lämna matchen mot City på bår, och lär med all sannolikhet missa den här matchen, vilket är ett tungt tapp. Men offensiv kraft ska finnas vilket som.

Jag tror Liverpool fortsätter både släppa in mål och göra mål. Därför blir mitt spel Båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip