Speltips: Darwin Nunez att göra mål i matchen till 1.81 hos Expekt .

Liverpool behöver knappt lämna Anfield inför söndagens möte med Fulham efter deras seger mot LASK med 4-0 under torsdagen. Där hittade reken Liverpool att vinna och hålla nollan in fint, och vi går för att rätta grönt på ytterligare ett Liverpool-spel innan veckan är slut, när vi nu sätter tänderna i Liverpool - Fulham!

Här ska vi kliva in på en spelare som äntligen börjar få lite kontinuitet i sin speltid i Liverpool. Darwin Nunez har äntligen, vad det verkar, gjort platsen som nummer nio till sin.
Han fick även vila under torsdagens Europa League-match och spelade endast en halvtimme, så att han startar bör inte vara något att oroa sig över.
Nu har även Diogo Jota ådragit sig en skada vilket gör att det blir än mindre konkurrens för Nunez runt speltid.

Han tar sig fortfarande till otroligt mycket chanser, men missar fortsatt lite för mycket. Att han tar sig till alla dessa chanser ser jag dock fortsatt som ett gott tecken. Han är delad etta i Liverpool i skott på mål och skott utanför tillsammans med Mohammed Salah, och det måste bara vara en tidsfråga innan det lossnar rejält för Nunez.

Detta spel bygger såklart inte bara på Nunez, utan även hans motstånd. Det är ett försvar som rankas omkring plats 15 i ligan sett till förväntade insläppta mål, vilket till en början inte är super.
Jag tycker även att dem ser darriga ut de flesta gånger jag ser dem spela. Spelarna man har i försvaret tycker jag är relativt svaga.

Proppen ur för Nunez?

Jag tror att Liverpool har goda chanser att besegra Fulham hemma på Anfield med ett par bollar, och då bara SKA det släppa för Darwin Nunez målmässigt. Nunez att göra mål i matchen till 1.81 hos Expekt tycker jag är ett både fint och roligt spel att jobba in. Självklart som ett singelspel, men även ett bra ben i eventuella Bet Builders!
This is the stats tab
This is the post tip