Speltips: Liverpool asian -1,5 till 2.050 hos bet365 .
—-
Liverpool och Fulham ska spela den första av två matcher i detta dubbelmöte i ligacupens semifinaler.

Dubbelmötet tar sin start på Anfield där Liverpool ska försöka rida på vågen efter 2-0 segern mot Arsenal i FA-cupen under förra veckan.
En extremt stark och imponerande seger där man till och med lyckades rotera en aning men ändå avancera.

Känslan runt Liverpool just nu är att det blir rätt lite oavsett vad dem gör, och den känslan ska inte underskattas.

Fulham kommer även dem från en seger i FA-cupen när man besegrade Rotherham med 1-0 hemma på Craven Cottage.
Marco Silvas Fulham är svåra att förutspå, men även dem lyckades vila en del spelare i segern mot Rotherham. Resultaten blandas en hel del, men min känsla runt detta Fulham är inte lika stark som den är runt Liverpool just nu.

Allt blir rätt för Liverpool just nu

Efter Salahs avresa till de afrikanska mästerskapen har Liverpool på ytterligare ett tungt avbräck. Trent Alexander-Arnold har ådragit sig en skada som gör att han blir borta ett par veckor, vilket såklart är tufft för Liverpool.
Jag får dock känslan av att man kan klara sig rätt bra oavsett. Faktum är att defensiven kanske till och med blir aningen bättre. Man kommer definitivt sakna Trents fina fot offensivt, men där finns det andra vägar och alternativ att ta av för Klopp.

Som jag så ofta nämnt och argumenterat för ska man aldrig underskatta ett lag i form, och det är verkligen känslan runt Liverpool just nu.

Jag tycker inte att Fulham är något speciellt. Nu har man även tappat både mittback Bassey och offensive Iwobi till afrikanska mästerskapen vilket är tunga tapp.

Jag tror Liverpool springer över Fulham hemma på Anfield av bara farten trots avbräck, och spelar Liverpool asian -1,5 till 2.050 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip