Liverpool tar emot belgiska Genk i tisdagens CL.
Mitt speltips: Liverpool asian -1 i första halvlek. Spelet innebär :
- Pengarna tillbaka om Liverpool leder med uddamålet i halvtid.
- Vinst om de leder med två eller fler mål.
- Förlust om Genk leder eller vid kryss.
Finns i skrivande stund till bra odds hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Efter att ha förlorat borta mot Napoli har Liverpool inte riktigt utrymme att inte ta de här CL-matcherna med en stor portion seriositet. Behöver ta segrar i de här matcherna för att ta ett grepp om gruppsegern. Passande uppgift här. Tycker Genk sett riktigt svaga ut i CL hittills. Kördes över av Salzburg i premiären (6-2), tog en turlig hemmapoäng mot Napoli (0-0) innan man slaktades av Pool senast (4-1). Går dessutom trögt i ligan, där de bara ligger åtta. Är helt klart ett av de sämsta lagen i turneringen.

Liverpool har en av säsongens viktigaste matcher på söndag, då Man City gästar Anfield Road. Räknar med att ett par ögon är riktade mot den matchen redan och att de vill göra allt för att döda den här matchen tidigt så de kan tanka energi i andra halvlek här. Är alltid väldigt starka hemma på Anfield, inte minst när det vankas Europaspel. Gjorde ånyo en relativt svag match i helgen, men lyckades vända sent mot Aston Villa. Kan tänka mig att ett sånt avgörande ger en rejäl boost inför nästa match.

Tänkbar elva:
Alisson Becker; Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

Även om Liverpool skulle vila någon spelare här råder det stor klasskillnad mellan lagen. Räknar med ett starkt Pool som kliver ut och dödar den här matchen direkt och blir inte förvånad om de har två-tre mål att gå på efter första 45.

Speltips: Liverpool med asian handicap -1 i första halvlek - odds 1.62 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip