Liverpool-Hull på den klassiska tiden, 16:00.

Liverpool har jag hyllat här i början av säsongen och som man börjat den här säsongen. Anfallsspelet kryllar av kvalité och fantasi just nu. Firmino har varit skadad och missade mötet mot Chelsea förra helgen men var tillbaka i veckan, då man slog Derby i cupen med 3-0. Enda frågetecknet man har i offensiven är Sturridge som verkar tveksam men enligt mig så platsar han inte just nu i elvan ändå.

Liverpools senaste matcher:
Tottenham-Liverpool 1-1 (5-5 i hörnor)
Liverpool-Leicester 4-1 (1-7)
Chelsea-Liverpool 1-2 (6-4)

Man har inte fått någon överdrift med hörnor men motståndet har också varit något annat än vad man ställs mot här. Att man fick 4 hörnor mot Chelsea på bortaplan, då man ledde med 1-0 efter 17 min är starkt att skapa.

Hulls senaste:
Burnley-Hull 1-1 (5-9)
Hull-Arsenal 1-4 (2-4)
Stoke-Hull 1-2 (9-1) cupen

Hull har kommit ner på jorden lite efter den starten man hade på säsongen. Man har tagit 1 poäng i PL på 3 matcher och ramlat rejält i placering. Man vann senast i cupen mot Stoke, men det var inte rättvist om man kollar spelet på planen. Hulls taktik kommer att bli att ligga lågt, hålla det tight i boxen och sen försöka sticka upp när lägen ges.

Liverpool skapar normalt många hörnor på Anfield och tror inte man kommer ge bort så vidare många heller då man troligtvis kommer äga mycket på boll på offensiv planhalva.

Jag spelar Liverpool -4,5 hörnor @1.85 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip