Speltips: Liverpool vinna och hålla nollan till 1.66 hos bet365 .

Liverpool välkomnar LASK till Anfield under torsdagen när man återigen har chansen att säkra avancemang till Europa Leagues slutspel, efter att snöpligt ha förlorat mot Toulouse i förra omgången.

LASK ligger som jumbo i gruppen men kommer från en 3-0 seger mot Royal Union SG i förra rundan och är nu fyra poäng bakom just Union på andraplatsen i gruppen, så ännu lever chanserna för avancemang, även fast de är knappa.

Hemma på Anfield har Liverpool varit extremt starka och stabila den senaste tiden. De senaste fem matcherna på hemmaplan har gett idel segrar och fyra av fem hållna nollor, där det insläppta målet kom i 5-1 seger mot Toulouse för några veckor sedan.
Man har ännu inte heller tappat poäng på hemmaplan den här säsongen, och det tror jag såklart inte kommer börja här heller.

LASK må fortfarande ha chansen till avancemang i denna grupp, men man är trots allt jumbo på tre inspelade poäng på fyra matcher.
I det förra mötet mellan lagen lyckades man faktiskt spräcka Liverpools målnolla och ta ledningen tidigt, innan Liverpool kunde vända och vinna komfortabelt med 3-1.

Liverpool stabila på Anfield

På hemmaplan tror jag inte man ger LASK chansen att göra mål, eller ens känna att man har en chans över huvud taget. Liverpools defensiven tycker jag fortfarande ser bättre och bättre ut och mot LASK ska det vara favorit på att man håller nollan hemma på Anfield.

Jag tror självklart att Liverpool vinner, och att man gör det samtidigt som man håller nollan tycker jag är ett fint tillägg till spelet. Det spelas till 1.66 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip