Liverpool gästas av Leeds United på Anfield och här är hemmalaget favoriter. Storseger? Möjligt, men Liverpool som matchvinnare ihop med under 4,5 mål får vi till 1.84 via spelbyggaren hos Unibet och det oddset tycker jag det finns värde i.

Hemmalaget jagar Manchester City i toppen av Premier League-tabellen. I och med att City föll mot Tottenham senast så har Liverpool just nu "bara" sex poäng att ta ikapp, men då ska vi också nämna att City har spelat 26 matcher medan Liverpool står på 25. Vinner de mot Leeds under onsdagen så är det alltså bara tre poäng upp och då är allt möjligt igen.

Gästande Leeds kommer från ett riktigt målkalas mot Manchester United på hemmagräs där de förlorade med 4-2. United hade 2-0-ldning redan efter 45 minuters spel, men Leeds kom tillbaka till 2-2 innan Untied vaknade igen och gjorde 3-2 och sedan 4-2 också. Gästerna är just nu på en 15'e plats, men har hyggligt med luft ner till bottenstriden då det skiljer fem poäng just nu.

Ser vi till senaste mötet lagen emellan så vann Liverpool mot Leeds på bortagräs med 3-0.
Nu är det dags för returmöte och då tror jag det blir något liknande.

Ett motiverat och offensivt duktigt hemmalag ska helt klart vara bra nog för seger, men jag tror som jag var inne på tidigare att det inte rinner iväg riktigt så mycket som spelbolagen kanske förväntar sig.

SPELTIPS
Använder ni spelbyggaren hos Unibet så kan ni snickra ihop hemmaseger ihop med under 4,5 mål i matchen och detta till ett odds på 1.84 gånger instatsen.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Champions League på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip