Leicester åker till Anfield Road för en knepig bortamatch mot Liverpool.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
1.77 hos Nordicbet eller Betsafe .

Båda lagen har gjort mål i fem av sju PL-matcher för Pool.
För Leicesters del har båda lagen gjort mål i fyra av sju.
I PL-sammanhang har båda lagen nätat i sju raka inbördes möten.

Ingen tror väl att Liverpool går mållösa från en sån här hemmamatch? Salah, Firmino och Mane är glödheta och alltid farliga Gjorde väl mål i samtliga hemmatävlingsmatcher utom två i fjol (Bayern Munchen och Man City). Leicesters defensiv är väl okej, men inget extra. Så att Pool gör mål räknar jag med.

Då är frågan om Leicester nätart. Och det tror jag de har goda möjligheter till. Redan stått upp bra mot Chelsea och Man United på bortaplan (även om de föll mot United med 1-0). Dessutom slagit Tottenham på hemmaplan. Liverpool är förvisso ett hack bättre än de lagen, men tror Brendan Rodgers lag kommer lösa minst ett mål ändå. Liverpool får bara två dagars vila inför den här matchen efter onsdagens holmgång mot Salzburg i CL (4-3). Matchar sitt lag hårt och nyckelspelare bör vara lite halvslitna här. Saknade Matip på mittbacken och fortsatt även keepern Alisson. Dessa kan möjligen göra comeback här.

Tycker defensiven sett något sämre ut den här säsongen jämfört med förra. Åtminstone hittills. Släppt in mål i många PL-matcher och bägge CL-matcherna hittills. Leicester med en ständigt jagande Vardy, luriga Maddison och Tielemans samt ett par till hot bör kunna såra hemmalaget här. Många har under veckan pekat ut Leicester som en seriös topp sex-utmanare (kanske till och med bättre) och i en sån här match är det ju upp till bevis för dem. Tror de kommer kunna stå upp hyggligt här och att de löser åtminstone ett mål.

2/3-1 känns som tänkbara resultat i min bok.

Speltips: Båda lagen gör mål - odds 1.77 hos Nordicbet & Betsafe

This is the stats tab
This is the post tip