Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 .

Liverpool och Leicester ställs mot varandra under onsdagen i ligacupen.

Leicester har nästan fått den perfekta starten på sin sejour i the Championship. Sju vinster och en förlust på de åtta första omgångarna gör att man delar förstaplatsen tillsammans med Ipswich. Lägg därtill två matcher i FA-cupen och man har nio segrar på de tio senaste matcherna. Tränare Enzo Maresca lämnade Pep Guardiolas ledarstab inför säsongen för att kliva in som huvudtränare i Leicester och har hittills gjort det med bravur.

Liverpool har likt Leicester fått en väldigt fin start på säsongen som alla vet. Att Klopp skulle få fart på ett relativt nybyggt Liverpool såhär fort trodde jag inte. De offensiva spelarna har kommit igång ordentligt, och det blir nu spännande att se hur Klopp väljer att formera laget i denna cupmatch.

Rotation hos Liverpool

Oavsett startelva tror jag vi kan få se en hel del mål i detta möte. Inte för att Leicester har sprutat in mål hittills den här säsongen, faktum är att det är defensiven som varit bäst hittills. Fem insläppta mål på åtta omgångar är bäst i ligan hittills.

När man åker till Anfield tror jag dock man får det svårt att stå emot, och då finns det fortfarande offensiv kvalité att ta av. Vi vet av erfarenhet att Klopp brukar gilla att rotera en hel del i dessa cupmatcher, och med tanke på det viktiga mötet med Tottenham i helgen samt Europa-spel nästa vecka har man inte råd att gå fullt ut här.

Liverpools matcher hittills i år har varit målrik, där fem av de fem senaste har gått över 2,5 målslinan. I och med den rotation jag tror väntar tror jag Leicester har goda chanser att såra Liverpool, samtidigt som Klopp fortfarande kommer ha offensiva alternativ att välja på.

För den djärve behöver det inte vara dumt att chansa en aning på Leicester-avancemang till rätt höga odds. Jag väljer dock att vara lite mer försiktig och spela BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip