Liverpool tar sig an mittenlaget Leicester City hemma på Anfield under torsdagskvällen och här tror jag att vi får se en sevärd inledning på matchen där hörnstatistiken drar iväg direkt.

Liverpool kliver in i denna hemmamatch som tabelltvåa i Premier League och noteras i detta nu för 48 poäng på 22 ligamatcher. Manchester City som toppar ligan har en match mer spelad och nio poäng mer inspelade dessutom. För Liverpool finns det bara en sak i sikte och det är tre poäng när jakten på City rullar vidare.

Leicester City som agerar bortalag kommer från en tung smäll i FA-cupen där de torskade med klara 4-1 mot Championship-laget Nottingham på bortagräs. Faktum är att Leicester låg under med 3-0 redan efter 32 minuters spel och nu när de gästar Liverpool på Anfield kommer det inte direkt bli enklare.

Båda lagen får tillbaka ett par namnstarka lirare från Afrikanska mästerskapen som är över och en lirare som förväntas kliva in i startelvan igen är Salah. Han är vass framåt och kan helt klart bidra till att det blir hörnrikt direkt från start i denna match.

Liverpool har många duktiga spelare i offensiven, men Leicester är inte helt ofarliga framåt de heller, även om formen kanske inte är den bästa.

SPELTIPS
Över 4,5 hörnor innan halvtid till 1.58 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip