Speltips: BLGM till 1.77 hos X3000 .
—-
Liverpool tar under onsdagen emot Luton hemma på Anfield.
Hemmalaget kommer från en stark 4-1 seger senast mor Brentford. Resultatet imponerade, men det gjorde även prestationen. Trots skador på Szoboszlai och Trent samt att Jota, Jones och Nunez behövde gå av skadade vann man övertygande. Det ska inte underskattas.
Inför den här matchen väntas samtliga av de fem vara borta. Även Mohammed Salahs medverkan är tveksam. Det är tunga tapp för Liverpool under ett tajt spelschema.

Luton kommer från en 2-1 förlust mot Manchester United senast. Trots nederlag gjorde man sig nästan förtjänta av minst en poäng, men United höll emot och Luton kammade noll.
Känslan är att Luton har släppt lite på handbromsen under andra halvan av den här säsongen. Man släpper in betydligt fler mål, men är faktiskt också ganska tunga offensivt. Man kommer dock få klara sig utan sin forward Adebayo som skadade baksidan under uppvärmningen inför matchen mot United. Ett tapp såklart.

Målrika Premier League!

Liverpools spelartapp bör skapa tomrum offensivt, men de spelarna som är borta är även viktiga för spelet i stort.

Det görs en väldans massa mål i Premier League för tillfället, och jag tror vi får se mål åt båda håll även här.
Luton har visat sig vara rätt farliga offensivt, samtidigt som Liverpool faktiskt väldigt sällan håller nollan hemma på Anfield. Man är fortfarande lite väl naiva och nonchalanta i stunder, och har nu sju raka matcher på hemmaplan i alla tävlingar utan att hålla nollan. Samtidigt har Luton hittat nätet i sju raka matcher och nio av de tio senaste matcherna i alla tävlingar.

Trots en hel del skador bör Liverpool nog gå segrande ur den här matchen, men Luton har visat sig benägna att göra mål på de flesta motstånd.
Jag väljer att rida på mål-vågen som går genom Premier League just nu, och spelar att båda lagen gör mål i matchen till 1.77 hos X3000 !
This is the stats tab
This is the post tip