Stormatchernas stormatch i Premier League på söndagen när Man City gästar Liverpool.
Mitt speltips: Över 3 mål asian goal line hos bet365 . Pengarna tillbaka på tre mål, förlust om det blir noll, ett eller två mål. Vinst på fyra eller fler.

PL bjuder på en riktig smällkaramell på söndagen. Ligans två klart bästa lag drabbar samman. Pool ligger sex poäng före Man City, som slarvat bort ett par matcher redan och nu behöver jaga ikapp. Det är tidigt på säsongen, men skulle Man City förlora här är de nio poäng bakom - det är riktigt svårt att ta igen. Vi lär med andra ord få ett bortalag som verkligen vill gå för segern här - vilket inte alltid varit fallet. Minns exempelvis motsvarande match i fjol, då ett defensivt Man City framför allt gick för att inte bjuda på något. 0-0 blev det då - en av få målsnåla matcher mellan lagen de senaste säsongerna.

Man City dras med defensivt trassel. Saknar bäste mittbacken Laporte och ordinarie keepern Ederson. Är ofta så pass överlägsna att de kan hålla nollan nästan oavsett vilka som spelar mittbackar, men när defensiven väl ställts på prov har det inte sett tryggt ut. Mot ett Liverpool med ordinarie och utvilad fronttrio kan jag inte se Man City hålla nollan.

Även Liverpool har sett relativt darriga ut bakåt den här säsongen. Åtminstone jämfört med ifjol. Segrarna har radats upp, men de har bara hållit nollan två gånger av nio i Premier League. Att Matip är skadad är en försvagning då det troligen blir Lovren som ersätter.

För mig är det oerhört svårt att sia om vilket lag som vinner den här matchen. Jag tycker väl någonstans att Man City är det något bättre laget och det är fortfarande min vinnare i årets PL. Men Liverpool i stormatcher på Anfield är inte att leka med och det är tydligt att Klopp hade den här matchen i sikte när han i veckans CL roterade kraftigt och vilade Firmino + Mane. Räknar med en riktig topprestation från Salah, Firmino och Mane här. Min känsla är att det här blir något helt annat än 0-0-matchen på Anfield i fjol. Man City är mer eller mindre piskade att vinna och Liverpool kör alltid på hemmaplan. När bägge lagen dessutom dras med defensivt trassel tycker jag det luktar mål.

Så att båda lagen gör mål känns väldigt troligt och inte stannar vi väl på 1-1? Går säkert att hitta en BLGM + Ö2,5-variant för den som hellre vill det, men jag kör ö3 asian.

Speltips: Över 2 mål asian goal line - 2.05 bet365

This is the stats tab
This is the post tip