Liverpool tar emot Milan i en av onsdagens CL-höjdpunkter.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet ger pengarna tillbaka vida uddamålsseger för Pool. Fullvinst vid seger med 2+ mål. Förlust om Milan tar poäng.

Inte bommar väl Liverpool det här? Äntligen CL under Anfields eljus igen. Tycker de inlett säsongen väldigt bra och visat att 20/21-versionen snarare är ett undantag under Klopperan. Åkte på en tung skada på talangfulle Elliott i helgen, men har hyfsad täckning på den positionen. Verkar kunna bli följande elva här:

Alisson,
Trent, van Dijk, Matip, Robertson
Thiago, Henderson, Fabinho
Salah, Jota, Mane

Frågetecken hos mig ligger väl på truppbredden sett över en hel säsong, men så länge de har optimal/nära optimal elva är de riktigt bra.

Tyvärr blir det ingen Zlatan här pga en skadekänning. Hans rutin och targetklass hade nog behövts i en såhär svår match. Har väl annars börjat säsongen bra och Donnarumma-ersättaren Maignan har kommit in i laget fint.

Tänkbar elva:
Maignan,
Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez
Kessie, Tonali,
Leao, Diaz, Saelemakers
Giroud

Milan hade det tufft mot ett rätt så reservbetonat Man United i ett EL-dubbelmöte i fjol. Ett ordinarie formstarkt Pool är ett hack upp svårighetsmässigt och Milan känns inte bättre nu än då på pappret i alla fall. Tror Liverpool ska ha mycket bra chans att vinna här. Kan också tänka mig att Piolis rätt ambitiösa spel kommer passa Liverpools press rätt så bra.

Uddamålsseger ger pengarna tillbaka, vilket känns bra om det skulle stanna där. Men blir inte förvånad om Liverpool lyckas döda matchen via någon vass kontring.

2-0? 3-1?

This is the stats tab
This is the post tip