Stormöte i onsdagens Champions League när Napoli gästar Liverpool.
Mitt speltips: Liverpool leder i halvtid och vinner matchen efter full tid.
2.05 hos bet365 .

Lite kaos-läge i Napoli, som i veckan rapporteras ha bötfällt spelare. Helt klart att stämningen mellan truppen och De Laurentiis inte är optimal. Saknar också skadade Insigne och Milik. Långt ifrån optimala förutsättningar för italienarna alltså. Stod för en rätt svag match mot ett allt annat än imponerande Milan (1-1). Har nu sex raka utan seger.

Liverpool ångar på. Spelar sällan spelat så bra som de KAN den här säsongen, men har en ruggig spets på anfallstrion och en van Dijk som styr försvaret med järnhand. Känslan är att det finns mer att ta av här. "Bara" Brighton i helgen - så kan lägga fokus på den här matchen. Seger här hade passat utmärkt då det hade säkrat gruppsegern. Det hade öppnat upp för att kunna rotera i sista gruppspelsmatchen borta mot Salzburg. Den kommer i mitten av december i en extremt matchintensiv period för Pool. Att kunna rotera då hade varit väldigt välkommet,

Tänkbara elvor:
Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

Napoli:
Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj; Callejón, Allan, Elmas, Fabián Ruiz; Lozano, Mertens

Liverpool ska vara någon klass bättre i grunden. Hemma på Anfield i stora Europamatcher är de ofta ruggigt bra. Räknar med att de kliver ut och sätter gasen i botten från minut ett för att avgöra det här direkt. Bör ge utdelning redan första 45 och utmynna i en rätt klar bekväm seger till slut.

Speltips: Liverpool leder i halvtid och vinner matchen efter full tid - odds 2.05 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip