Lördagens Premier Leaguefotboll stängs på Anfield med Liverpool vs Newcastle. Hemmalaget har en otrolig målskörd på hemmaplan och verkar hålla sig till den också. Newcastle läcker en del bakåt på resande fot. Tycker chansen för att Liverpool ska få in några kassar är god.

Tabell:
3. Liverpool 28 16 9 3 65/32 57p W L W D W W
15. Newcastle United 28 7 8 13 28/38 20p D L D D W D

Liverpool och Manchester City är de enda lagen i de fyra högsta divisionerna som ännu är obesegrade på hemmaplan. Har ett fint resultat på hemmaplan med 8-6-0 i matcher och en målskillnad med 31-10.
Vi är många som njuter utav Liverpools offensiva spel, men kanske framför allt av topptrion Mané, Firmino och Salah. Hela 66 mål har trion stått för tillsammans såhär långt och det råder ingen tvivel om att det kommer att bli fler!
Liverpools senaste hemmamatcher:
4-1 West Ham
2-2 Tottenham
2-3 WBA
4-3 Manchester City
2-1 Everton
2-1 Leicester
5-0 Swansea

Ja, ni ser ett tydligt mönster. Målrikt.
Newcastle har fått helt OK resultat mot Liverpool på senare tid, men det är på Anfield som det har varit riktigt tufft. Där står Newcastle utan vinst på de 17 senaste besöken.
På bortaplan snittar "skatorna" ett mål per match, bakåt är det värre då laget släpper in 1.73 på bortaplan.

Liverpool är inte allt för tajta bakåt, det har varit lagets ständiga diskussion.
Skulle inte förvåna om Newcastle får in ett mål här, vilket bör bidra till Liverpools målskörd här.

Läget i lagen
Liverpool: Nathaniel Clyne är inte riktigt fit än. Georginio Wijnaldum förväntas vara tillbaka. Snackas om problem med Henderson men tror han är redo.
Newcastle: Saknar sin energirika mittfältskugge Jonjo Shelvey. Ritchie, Slimani och Gamez saknas än. Dwight Gayle tillbaka. Rafa Benitez verkar dock föredra Joselu.

Tror Liverpool kan hitta ganska stora hål på sina motståndare även här. Framför allt om Newcastle får känna på nätet också, då kan det gå undan.

SPEL: Liverpool ö2.5 mål till 1.76
LeoVegas - 1.5/5

Twitter @ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip