Ligafotbollen är tillbaka och det känns ju såklart mer än bra bara det. Jag fokuserar som vanligt på de brittiska öarna och specifikt matchen mellan Liverpool och Newcastle.
Spelarna är tillbaka från landslagssamlingen och det blir drama direkt. För Liverpool väntar "The Magpies" för att senare kastas rakt in i gruppspelet mot Napoli i Champions Leauge under nästa vecka. Och därefter väntar Chelsea till näst helg – så viktiga matcher för Liverpool. I lördagens match spelar jag därav Liverpool vinner & under 3,5 mål till 2,10 hos bet365 .

Liverpool toppar tabellen efter fyra spelade omgångar då City tappade poäng i toppmatchen mot Tottenham.
I min bok har Klopp och Co. levt upp till förväntningarna såhär långt. Offensiven med trion med Mané, Firmino och Salah ser sprakande ut samtidigt som Klopp har Origi på bänken som han kan lufta med.
Kanske att defensiven har sett något svagare ut än förväntat. Senaste mötet bort mot Burnley (0–3) var Liverpools första nolla.
Gästerna var klart bättre och såg starkare ut än vad de gjorde i de tre inledande matcherna.
Men här tror jag inte Klopp och Liverpool kommer ösa på allt för mycket i och med att gruppspelet till Champions League öppnar på tisdag där "Pool" ställs mot Napoli borta.
Alisson har en bit kvar till matchform samtidigt som Keita är på god väg till att komma tillbaka, men denna fajt kommer troligtvis för tidigt för guineanen.

Steve Bruce och Newcastle har det tungt tungt tungt. Offensiven inspirerar inte många och defensiven släpper för mycket bakåt. 1-1-2 är Newcastles matchstatistik på fyra matcher och om något sticker ut så är det såklart trepoängen mot Tottenham – borta. Det ska ju inte gå för ett lag som Newcastle? Fick 21% i bollinnehav i den matchen och Son borde nog haft en straff. Jaja... 1–1 senast mot hemma Watford säger det mesta. En match som "The Magpies" på förhand borde ha vunnit men var faktiskt det sämre laget.
Tror att Newcastle siktar på en taktik där de backar hem här i säsongens tuffaste bortamatch. Samlade bakåt för att ligga på kontringar. Liverpool är dock mästare på att hålla i bollen så det bör inte dyka upp allt för många lägen.
Mittfältaren Sean Longstaff missar annars inga nya skador.

Möjliga startelvor
Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane
Newcastle: Dubravka; Krafth, Lascelles, Schar, Dummett, Willems; Almiron, Hayden, Shelvey, Atsu; Joelinton

Tillbaka från landslagssamlingen och med ligaformen kanske lite "off".. Kommande vecka väntar CL-spel för Liverpool och nästa helg väntar stormöte med Chelsea. Newcastle lär inte vara allt för sugna på att gå för offensivt här. Inte mot ligans starkaste lag när det kommer till kontringar.

SPEL: Liverpool vinner matchen & under 3,5 mål i matchen.
(Samma spel fast U4,5 finns under bet365 :s spelbyggare till 1,57)
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip