Newcastle kan andas ut!
Två raka segrar har inneburit ett nytt kontrakt.
Förklaringen till lyftet?
"Skatorna" har börjat spela en anfallsfotboll sedan man fick en ny skicklig assisterande maneger i Graeme Jones. Han har utvecklat Newcastles spel och det har nog varit räddningen.

Så Newcastle kommer till Anfield fyllt av självförtroende och har absolut inget att förlora här.
Om man kommer parkera bussen?
Knappast!
Skatorna kommer blåsa på så mycket det bara går och mitt spel känns klockrent; Newcastle över 2.5 hörnor till 1,80 hos bet365 .
Den här låga hörnlinan har Newcastle klarat av tre gånger i rad på slutet, och nu kan man alltså spela mer avslappnat, med ännu mer fria tyglar än innan.

Om Newcastle kommer med harmoni så är det så klart raka motsatsen i Liverpool – man är ute ur alla cuper och kan även missa att komma topp 4 i ligan. Ett superfiasko med andra ord. Nu är man piskat att vinna och man har åter all press på sig.
LFC saknar åter Jordan Henderson, Virgil van Dijk, Divock Origi, Joel Matip, och Joe Gomez.

Newcastle har inga nya skador och den offensiva kreatören Allan Saint-Maximin är i spelbart skick – det här är en mycket fin lirare som kommer skapa oreda i LFC-försvaret tror jag...

Troliga startelvor.
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson; Wijnaldum, Thiago, Milner; Salah, Firmino, Mane
Newcastle United: Dubravka; Murphy, Fernandez, Clark, Dummett, Ritchie; Shelvey, Longstaff; Almiron; Wilson, Saint-Maximin.

This is the stats tab
This is the post tip