Premier League är äntligen tillbaka!

Vi smygstartar redan under fredagen med mötet på Anfield mellan Liverpool - Norwich.
Liverpool har varit frånvarande när det gäller transferfönstret. Laget är oerhört bra så förstår Klopp och Liverpool att de inte varit aktiva även om jag kan tycka att en ytterback som är okej med en bänkplats hade varit lägligt för de röda.

Norwich är nykomlingar och det kommer bli intressant att se vad de kan göra i Premier League. Vann Championship med endast sex förluster, men det är något helt annat att möta världsspelare varje lördag. Kommer bli en tuff säsong och laget kommer få kämpa för att överleva i högsta serien.

Det är två spel som jag siktar in mig på.

Norwich över 5,5 skott till 1.72.
Van Dijk över 90,5 passningar till 1.83.

Liverpool kommer föra matchen och bestämma farten i den. Norwich får försöka anpassa sig så gott det går. Att hålla ut första 20 minuterna blir oerhört viktigt för att komma in i matchen på ett bra sätt. Med det sagt, så är Norwich väl medvetna om hur mycket bättre Liverpool är på att spela fotboll. För bortalaget gäller det att ta vara på lägena som dyker upp. Det är premiär och borta på Anfield. Norwich bör testa skott utifrån och inte lär de spela bollen för mycket på Liverpools planhalva.

Van DIjk är bjässen i försvaret. Det är han som ska leda och ta ansvar i försvaret. Det blir många "lätta" pass som mittback och speciellt när försvaret kommer stå lågt. Han fick iväg 82 passningar i söndags mot City i Community Shield. Nio pass mer hemma mot Norwich tror jag han har bra chans på.

Jag spelar Norwich över 5,5 skott @1.72 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.
Van Dijk över 90,5 passningar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip