Speltips: BLGM till 1.77 hos Betinia .
—-
Liverpool tar emot Norwich City till Anfield när Jurgen Klopp nu ska spela sin första match efter att ha lämnat beskedet om att han gör sin sista säsong i Liverpool.

Beskedet slog ner som en bomb under fredagen, och det bör vara ett besked som ger Liverpool-spelarna en hel del energi till resten av säsongen.
Det finns chans att hemmalaget får tillbaka Trent Alexander-Arnold till den här matchen, vilket såklart hade varit en boost. Det är dock inte helt bekräftat, så där får vi vänta och se.
Även Andy Robertson väntas få minuter här, då han var tillbaka på bänken efter tre månader senast mot Fulham.

Norwich då? Jo, man har lyckats få med sig ett par fina resultat den senaste tiden men föll tungt med 1-0 senast mot Leeds på bortaplan.
Det är enligt mig inget dåligt fotbollslag med en del offensiva kvaliteter att tillgå. Just offensiven har inte varit något problem den här säsongen, men defensiven har svajat rejält.

Tufft matchande kan ge möjligheter

Jag tror att Norwich har ganska goda möjligheter att spräcka Liverpools målnolla. Att hemmalaget gör mål räknar jag blint med, men jag tror även Norwich gör det.
Offensivt har man spelare som kan straffa Liverpool i omställningsspelet, till exempel i form av kvicke Jonathtan Rowe och tunga Adam Idah.
Hemmalaget har även endast hållit nollan i en av de sex senaste matcherna på Anfield, så det har svajjat en aning i de bakre delarna de senaste hemmamatcherna.

I kombination med det blir detta även tredje matchen på en vecka för Liverpool, och alternativen i framförallt mittlåset är inte speciellt många. Lite tunga ben som Norwich kan utnyttja? Inte alls omöjligt!

Jag tvekar inte alls på att Liverpool vinner den här matchen ganska komfortabelt till slut, men jag tycker inte man ska räkna bort Norwich chanser till att göra mål. I en svårnavigerad match där Liverpool är så pass stora favoriter tycker jag BLGM absolut kan vara värt en slant! Det spelas till 1.77 hos Betinia !
This is the stats tab
This is the post tip