På Anfield ska Norwich som slåss för sin överlevnad gästa Liverpool och här kliver jag in på att hemmalaget vinner matchen med hållen nolla till 1.64 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Liverpool har en riktigt bra form i ryggen inför detta hemmamöte med bottenlaget Norwich. Tidigare i veckan tog Liverpool en imponerande Champions League-seger borta mot Inter där de vann rond ett i bäst av två med 2-0 på bortaplan, vilket innebär att de har en bra chans inför returen på hemmaplan. Faktum är att Liverpool nu har en trend på sju raka vinsten och fem av dessa matcher har de vunnit med hållen nolla, vilket är imponerande!

Norwich slåss som tidigare nämnt i botten av Premier League. Gästerna på Anfield har levererat 17 poäng på 24 matcher och just nu har de gjort 14 mål i ligan på 24 framträdanden, vilket är ett mycket svagt facit. Norwich har fyra poäng upp till Newcastle på "säker mark" och då ska vi också poängtera att Norwich har en match mer spelad, vilket inte gynnar dem i detta läge. Att dessutom möta Liverpool på Anfield är sällan lätt och idén inför avspark denna gång är helt enkelt att gästerna inte räcker till.

SPELTIPS
Liverpool vinner matchen + håller nollan får vi till oddset 1.64 hos Unibet / LeoVegas / 888sport och det spelet fastnar jag för i denna match.

Resultat? 3-0.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip