Mitt spel: Liverpool att vinna båda halvlekarna till 2.20 hos bet365.

Ett Liverpool med lite luft under vingarna för en gångs skull tar emot krislaget Nottingham Forest hemma på Anfield. Liverpool rak senast mot Leeds satt som en smäck, och här ska vi landa i något liknande!

Jurgen Klopp tog sin första seger på fem matcher när man besegrade Leeds med hela 6-1 under föregående helg. Det kändes verkligen som en klassisk Liverpool insats den här säsongen. Man ser fortfarande inte superbra ut, och så helt plötsligt slår man till med en insats som gjuter mod och intresse för att det ruskiga Liverpool faktiskt finns kvar.

Nottingham Forest däremot fortsätter sin kräftgång. Inte en enda seger sedan i början av Februari och man ligger nu på den sista nedflyttningsplatsen på samma poäng som Everton på säker mark. Det lagbygget och det man försökte göra med truppen under de två senaste transferfönstrena har verkligen inte fått den effekt man hoppades på.
Att nu behöva göra resan till Anfield för att försöka ta poäng känns nog inte superroligt för Cooper och hans mannar.

Jakten är igång!

Jag har en väldig feeling här. Min känsla är att Liverpool kommer få fart på maskineriet ordentligt nu till avslutningen av säsongen. Sex poäng upp till Tottenham på Europa-platserna ser jag fortfarande som fullt möjligt för Liverpool, och att inte nå Europaspel nästa säsong hade varit ruskigt jobbigt för hela klubben. Därför tror jag man kommer göra precis allt för att sätta in högsta växeln och verkligen ge det en ordentlig chans.

Att då ställas mot Nottingham Forest hemma på Anfield tror jag passar Liverpool perfekt. Forest ser inte bra ut i någon ände av planen. Mållösa i två raka ligamatcher och endast två gjorda mål på dem senaste fyra. Bakåt fortsätter det läcka och där tror jag Liverpool kommer få träff och ha roligt mot ett Nottingham som kanske även känner att det inte är här poängen ska tas. Fokuset kommer nog ligga på lättare uppgifter än denna, vilket är fullt förståeligt.

Jag väljer att vara lite järv här och spela att Liverpool vinner båda halvlekarna i matchen till 2.20 hos bet365. Spelet ligger under kategorien “Specialare”!
This is the stats tab
This is the post tip