Speltips: Nottingham Forest asian +2 till 1.78 hos Expekt .
—-
Liverpool mot Nottingham Forest spelas på Anfield under söndagseftermiddagen.

Liverpool kommer med fin form till den här matchen. Enda förlusten i protokollet den här tävlingssäsongen kom i den omskrivna matchen mot Tottenham för några veckor sedan.

Nottingham Forest och andra sidan har haft väldigt svårt att vinna fotbollsmatcher den senaste tiden. Fyra kryss och en förlust de senaste fem matcherna där förlusten kom mot Manchester City.

Forest viker inte ner sig

Det är extremt sällan Forest förlorar med mer än uddamålet. Den enda gången man gjort det i år är i matchen mot just City. I de övriga tre förluster man har har man förlorat med ett mål, och det mot United, Arsenal och Burnley.

Man har skapat problem för storlagen tidigare den här säsongen, och jag tycker värdet i den här matchen finns på Forest-sidan. Mitt spel kommer bli Forest asian +2 till 1.78 hos Expekt .
Detta av just den anledningen jag nämnde, samt att Liverpool spelar en väldans massa fotboll just nu. Detta blir Liverpools sjunde match inom loppet av drygt en månad, så en sämre prestation mot ett sämre lag tycker jag ligger i korten.

Lägg därtill landslagsuppehåll och resor för majoriteten av spelare, och jag får känslan av att det kan bli en tajt historia.
Liverpool må mycket väl vinna ändå, men jag tror Nottingham har goda chanser att stå upp på ett bra sätt och jag tycker även det är där värdet finns!
This is the stats tab
This is the post tip