Liverpool -1,5 blir spelet mot Porto. Tvåmålsseger eller mer krävs för vinst på spelet. Finns hos bland andra bet365 .

Klopps gäng kommer till spel utan Robertson, som är avstängd. Ett offensivt avbräck då han brukar äga sin vänsterkant, men Milner är en hygglig och stabil ersättare. I övrigt ser det bra ut truppmässigt för Liverpool, som fått tre dagars vila inför den här matchen (spelade ju i fredags, vilket knappast är normalfallet för engelska lag). Får slita för varje ligaseger just nu, men kommer ändå in med en boostad moral efter att ha vänt 0-1 till 3-1 mot Southampton. Positivt är att Salah gjort/legat bakom mål i de två senaste matcherna. Kan bli tungan på vågen under våren om han hittar tillbaka till fjolårssäsongens form.

Tänkbart lag:
Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Milner, Wijnaldum, Henderson, Fabinho, Mane, Firmino, Salah

Porto avancerade till slutspel från en ruggigt tacksam CL-grupp:
Lokomotiv Moskva, Galatasaray och Schalke 04 är en drömlottning på pappret och i år även i praktiken. Väl i åttondelen fick Porto så formlösa Roma. Övertidsavancemang där efter ett gäng stökiga situationer. Det är imponerande att Porto år efter år är med här, men den här säsongen känns det mer som att de är här tack vare lotterna de fått. Går h2h med Benfica om ligasegern.

Saknar centrale fältaren Herrera (startat alla CL-matcher) och veteranmittbacken Pepe (ordinarie mittback). Båda är avstängda. Tänkbart lag:
Casillas; Pereira, Militão, Felipe, Manafá; Otávio, Óliver, Pereira, Brahimi; Marega, Tiquinho.

Porto är det klart sämsta laget kvar i CL och det skiljer en klass mellan de här lagen, i synnerhet på Anfield. Liverpool ska ha toppchans att i stort sett avgöra det här dubbelmötet redan här. En formstark fronttrio räcker långt och jag blir inte förvånad om vi får se en överkörning här.

Speltips: Liverpool -1,5.

Speltips: 1 asian hcp -1,5 - odds 1.88 bet365

This is the stats tab
This is the post tip