Champions League-mötet mellan Liverpool och Porto på Anfield under onsdagskvällen är bara av värde för bortalaget. Liverpool är redan klara för avancemang och min teori är att detta kommer att märkas i både statistik och matchbild!

Porto är just nu tabelltvåa i denna grupp B på sina fem poäng, vilket är sju färre än Liverpool som toppar gruppen, men bara en mer än Atlético Madrid som jagar från sin tredjeplats. Atlético ställs mot Milan och detta på hemmagräs. Löser spanjorerna tre poäng där, vilket de förväntas göra, ja då måste Porto ta full pott på Anfield för att behålla andraplatsen.
Om de lyckas? Tveksamt!

Liverpool lär dock ställa upp med en b-betonad startelva här. Klopp och hans manskap har som tidigare nämnt redan säkrat förstaplatsen och det väntar viktigare uppgifter framöver. I ligan är Liverpool just nu "bara" tabelltrea på 25 poäng, vilket är fyra färre än Chelsea som toppar Premier League. Porto föll med klara 5-1 när Liverpool var på besök hemma på Estádio do Dragão och här kan portugiserna möjligtvis revanschera sig något, men det ska mycket till för att de ska lämna Anfield med full pott.

Min teori är dock att Porto kommer gå för det. Mot ett reservbetonat hemmalag kan de helt klart bjuda på motstånd och jag tror att de kommer vara optimistiska på poäng, vilket kommer resultera i en del hörnor för bortalaget.

SPELTIPS
Porto över 3,5 laghörnor till 2.16 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip