Över 1,5 mål i första halvlek spelas i Liverpool-PSG. Finns till bra odds hos FastBet och Bethard .

Högintressanta grupp C sparkar igång med en riktig toppmatch här.

Röda stjärnan
Liverpool
Napoli
Paris SG

Ska göra upp i höst. De två gruppfavoriterna sparkar alltså igång det hela på Anfield. Klopps Pool mot Tuchels PSG gör att åtminstone jag väntar mig en riktigt sevärd match med en mängd målchanser och en hel del mål. Båda lagen har inlett säsongen riktigt bra med idel segrar i ligaspelet.

PSG genrepade mot St. Etienne i fredags och vann enkelt med 4-0 trots att Neymar (vilades) och Mbappe (avstängd) inte spelade. Bägge lär återkomma utvilade här och det innebär säsongens hittills tuffaste test på Liverpools defensiv. Ligue 1 är vad det är, men PSG har gjort 17 mål på fem matcher. Öste in mål i fjolårets CL-gruppspel. Saknar Buffon och Verratti pga avstängning.

Liverpool matar på. Vann borta mot Tottenham i helgen, vilket är riktigt starkt. Känslan är att det fortfarande finns mer att hämta av topptrion - som inte riktigt levererat samtidigt ännu. Frågetecken för Firmino, men känslan är att han kommer till spel trots ögonstrul i samband med Spursmatchen. Hemma är det alltid full fart framåt som gäller.

Över 3.0 mål i matchen totalt sett är i skrivande stund klar favorit på oddsmarknaden och det är lätt att förstå varför sett till hur lagen spelar. Tycker ö1,5 i första halvlek är bästa spelet här då jag tror det här kommer braka loss i en böljande chansfest redan från start. Bägge lagen är vassare offensivt än defensivt och jag tror båda kommer vilja ta kommandot här.

Två mål i första halvlek känns troligt till trevligt odds.

This is the stats tab
This is the post tip