Kanske omgångens hetaste möte på Anfield när PSG kommer på besök.

Den här matchen har alla förutsättningar för att bli så bra som en fotbollsmatch kan bli.
Det är två offensivt skickliga lag som har börjat säsongen på bästa sätt och eftersom det är första gruppspelsmatchen så tror jag det kan bli åka av. Båda lagen vill göra avtryck direkt i turneringen och även om det är bortaplan för Paris så är den offensiven med Neymar och Mbappe för bra för att bara försöka spela av, man kommer säkerligen gå för vinst på Anfield.

Liverpool slog Tottenham på Wembley i helgen och man kommer till start utan något poängtapp i serien. Man har ett tufft spelschema som väntar och nu ställs Klopp inför sin stora utmaning. Han kommer behöva rotera - kanske inte i den här matchen men senare i september - för samma elva kan inte spela två matcher i veckan under en lång period - det kommer inte hålla i längden.

Paris har, liksom Liverpool, också bara segrar i bagaget. Men en seger kostar inte lika mycket för nyckelspelarna i PSG än vad det gör hos engelsmännen. PSG är så överlägsna i serien att Tuchel har råd att vila spelare så man kan ställa upp med den bästa elvan i Champions League. Mbappe är avstängd i ligan och kommer därför fräsch till den här matchen, det gör även Neymar som gjorde Mbappe sällskap uppe på läktaren i helgen. Allt för att komma så bra förberedda inför den här match som möjligt.

Jag tycker den här linan underskattar PSGs offensiv. Leicester hade 12 skott när man mötte Liverpool. Brighton hade sex skott när man besökte Anfield. Och ja, det är ju lite skillnad på en ensam springande Glenn Murray på topp kontra Mbappe, Neymar och Cavani.

Som sagt, en låg lina enligt mig och då är ändå inte överspelet favorit utan man ger 2.00 på över och 1.72 på under.
Det köper jag inte och går därför in med lite mer än vad jag brukar.

Jag spelar PSG över 10,5 skott @2.00 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip