Real och Liverpool gör upp i het returmatch på Anfield.
Mitt speltips: Specialaren "Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen". Bethard eller FastBet .

Känns upplagt för mål här. Real Madrid vann första matchen med 3-1 efter en bra insats. Därmed måste Liverpool göra minst två mål för att gå vidare. Och visst är känslan att Liverpool får svårt att hålla nollan för dagen?

Med van Dijk, Gomez och Matip out lär det bli Kabak + Phillips som bildar mittbackspar igen. Hur dessa kommer kunna hantera en förmodad matchbild där Liverpool trycker på och Real får ställa om återstår att se. Såg ju inte jättebra ut i första matchen direkt. Inte jättemycket uppbackning från Alexander-Arnold, vars defensiva spel lämnat en hel del övrigt att önska senaste månaderna.

Framåt har Liverpool såklart alltid potential även om en sån som Mané inte har sin bästa säsong.

Tänkbar elva:
Alisson Becker; Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Phillips, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mané

Även Real Madrid har defensiva avbräck. Varane och Ramos är out, även Carvajal som hade kunnat göra ett jobb. Även om mittbacksersättarna Nacho och Militão inte är några duvungar så är det helt klart en försvagning. Släppt in mål i sju av de senaste åtta matcherna. Själva gjort mål i 15 av de senaste 16 CL-matcherna. Statistik som är historia, men Real Madrid har såklart ett potent anfall med formstarke Benzema m.fl.

Tänkbar elva:
Courtois; Odriozola, Nacho, Éder Militão, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Tycker det luktar mål om det här mötet. Bägge lagen hade en hel del avslut i första matchen och med tanke på utgångsläget bör det bli full fart från början. Även om Real Madrid kan försvara sig är de inte laget som bara backar hem och går för 0-0. Med defensiva avbräck i bägge lagen känns det klart troligt att bägge lagen nätar. Och inte stanar vi på 1-1?

This is the stats tab
This is the post tip