Salzburg reser till Liverpool för bortamatch i CL på onsdagen.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. Finns till bra odds hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

Mycket intressant match att vänta. Salzburg är ruggigt starka offensivt. Öst in 40 mål på nio ligamatcher. Visst är det "bara" österrikiska ligan, men det är väldigt imponerande siffror ändå. Gjorde dessutom 6-2 på Genk i första CL-matchen. Målen är utspridda på ett flertal spelare, även om norrbaggen Håland är den som står ut.

Är ett offensivt lag till sin natur. Känslan är att de kommer till Anfield med ambitionen att spela "sitt" spel från start. Då kan det bli åka av. För även om Salzburg gör en del mål så släpper de också in en hel del. Och om Liverpools fronttrio får ytor att ställa om på kan det bli åka av.

Liverpool blandar och ger rent spelmässigt tycker jag. Fronttrion är sylvass och har sett till att de gått rent i ligan hittills. Är mycket imponerande såklart, men laget har också släppt in mål i fem av sju ligamatcher. Ett par av ligasegrarna har varit rätt så krampaktiga. Har inte kört över motstånd som vi kanske vant oss vid. Frågan är om det här är hållbart för att hålla Man City bakom sig i ligan över tid. Föll mot Napoli borta i den tuffaste matchen de haft den här säsongen. Med Alisson out känns defensiven något försvagad trots allt.

Tänkbara elvor:
Adrián; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Salzburg:
Stankovic; Kristensen, Ramalho, Wöber, Ulmer; Szoboszlai, Junuzović, Mwepu, Minamino; Hwang, Koita

Jag tror det här smäller rejält från minut ett. Kan tänka mig att Salah, Firmino och Mané kommer fira stora triumfer med lite omställningar i bra lägen. Salzburg kan mycket väl göra mål här också. Föredrar det här spelet till högre odds än 3,5 mål totalt i matchen.

2-0 eller 1-1 i halvtid?

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. Odds 1.86 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip