Det är två spel som jag hittat i den här matchen.

Det första är att Liverpool gör minst 2 mål i kvällens match.
Det andra spelet ett specialspel Ö10,5 skott på mål.

Liverpool är tillbaka i Champions League. Fansen kommer göra sitt, för dem här kvällarna har man längtat efter. Jag tror att publiken på Anfield kommer att känna igen sitt lag och hur man vill spela fotboll. Det går fort och det går framförallt rakt mot mål. Coutinho, som trots allt blev kvar, kan göra säsongsdebut ikväll. Har fått några dagar på sig att träna och får se om han kommer till spel. Salah är ett osäkert kort i den här matchen. Missade gårdagens träning på grund av sjukdom. Viktigt för Klopp är däremot att Mané, som fick rött kort i helgen mot City, endast är avstängd i England och får därför spela ikväll.

Liverpools offensiv är ruskigt bra trots att Salah nu förmodligen missar matchen. Har hämtat in Oxlade från Arsenal som kan ta Salahs position. Laget har gjort nio mål på de tre matcherna laget spelat på Anfield den här säsongen.

Sevilla håller jag inte lika högt som för några år sedan. Det är fortfarande ett väldigt bra lag som kommer till England men känslan är att man kommer mest få fokusera på försvarsspel. Sen gå på kontring med Navas, Yedder och Nolito. Med tanke på Liverpools försvar så kommer Sevilla att skapa lägen, det är jag helt övertygad om.

På Anfield är Liverpool väldigt svårslagna. Inte många lag som kan stå emot deras offensiv. Jag tror inte Sevilla är stabila nog för att hålla borta Liverpool när det kommer till deras egna straffområde. På Anfield är det mycket "end to end" fotboll som gäller. Det går fort åt båda hållen och därför tror jag på en mycket underhållande match med många målchanser och ett antal mål.

Jag spelar Liverpool Ö1,5 mål @1.60 hos Nordicbet med 4u.
Ö10,5 skott på mål @1.80 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip