Dag 2 2020 bjuder på en ensam PL-match när nykomlingen Sheffield United gästar Liverpool.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Pool vinner med 2 eller fler mål.
1.99 hos bet365 .

Precis som de allra flesta är jag överraskad och full av beundran för det Sheffield United gör med, i PL-sammanhang, pytteresurser. Bara förlorat fem matcher på hela säsongen (två med 2+ mål). Inte fallit igenom någon gång, varit med i varje match. Med halva ligan spelad ligger de före Arsenal och Everton, skuggar Wolves, Spurs och Man United. Otroligt starkt. Men här tycker jag oddset på Liverpool studsat upp för mycket för att inte ta det.

Någonstans är det väl rimligt att tro att Sheffield United gör en sämre andrahalva av serien. Har hela säsongen gått runt på väldigt lite folk - vilket såklart är extra jobbigt såhär i det tajta decemberschemat.

Liverpool har de senaste veckorna vunnit VM för klubblag, stått för den kanske värsta slakten av ett lag som ligger tvåa i tabellen någonsin och vunnit en lunkmatch mot Wolves. Spelar inte alltid briljant, men hittar alltid vägar att vinna. Försvaret är ofta starkt och framåt är det alltid någon av den fantastiska fronttrion som har en bra dag. Får tre vilodagar inför den här matchen och har Everton i FA-cupen redan i ett, som alltid, hett derby på söndag. Så det är möjligt att det blir rotation på någon position här. Jag är dock inte så rädd för det - har roterat innan och fått bra utdelning ändå. I fjol roterade Klopp kraftigt i FA-cupens förstarunda. Svårt att se honom gå all in där.

Sheffield United har också haft ett tajt schema under julen och har också bara tre vilodagar efter en tuff bortamatch mot City i söndags. Så jag är inne på att förutsättningarna är hyggligt lika för lagen. Då tycker jag Liverpool är för bra. De har radat upp segrar och har ett ruggigt go i laget. Tror de tar ledningen, kontrollerar och kontrar in (minst) 2-0 här.

Speltips: Liverpool med asian handicap -1,5 - odds 1.99 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip