På Anfield ställs Liverpool mot Shrewsbury Town i FA-cupen och här är hemmalaget storfavoriter.

Liverpool tar emot League One-laget Shrewsbury i FA-cupen på söndagen och här kliver hemmalaget in som storfavoriter. Det är lite av David mot Goliat och att Liverpool har vad som krävs för att lösa ett avancemang känns glasklart, men jag tror att de gör det med stil och väljer att spela hemmalaget at vinna med bibehållen nolla.

Shrewsbury gästar med god form då de har spelat in tre vinster på deras fyra senaste matcher, men här ställs de mot ett klart bättre motstånd. Lagen möttes i FA-cupen 2020, då vann Liverpool med 1-0 här på Anfield. Denna gång lär Jürgen Klopp rotera på en hel del positioner i startelvan för att vila nyckelspelare, men trots en B-betonad startelva kommer Liverpool hålla hög klass och att det lag hemmalaget ställer på banan löser en seger med hållen nolla är ett vettigt alternativ, tycker jag.

Liverpool har inte hållit nollan intakt på deras fem senaste matcher, men innan det hade de fem hållna nollor på sju matcher, varav alla sju matcher var vinster. Nu är det av förståeliga skäl ett annat hemmalag som ställs på planen, men hur som helst så skiljer det mycket i kunnande och som jag var inne på tidigare så är min idé att hemmalaget ska vara bra nog för att lösa det här snyggt.

SPELTIPS
Hemmaseger + hållen nolla till 2.10 hos Unibet .

3-0, vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip