Efter landslagsuppehållet är Premier League tillbaka med full omgång i helgen.

Jag har hittat ett hörnspel som gillar lite extra mycket. Asian handicap över 10 hörnor.
Spelet innebär att det behövs minst elva hörnor för vinst. Vid exakt tio får vi pengarna tillbaka. Vid nio eller färre blir det förlust.

Liverpool ligger på en femteplats i serien. Behöver vinna dessa typer av matcher för att kunna nå topp fyra när säsongen summeras. Kommer från tre raka segrar och man vann senast mot West Ham med 4-1. Imponerade kanske inte överdrivet mycket men West Ham läcker just nu bakåt och det kunde Liverpool med sina snabba omställningar ta tillvara på. Nu väntas det bli en något annorlunda match eftersom Liverpool är hemma och kommer behöva föra spelet då Saints förmodligen kommer ligga lågt i sina positioner.

Southampton har inte börjat säsongen på ett bra sätt. Det är främst offensiven som sett trubbig ut. Trots stort övertag senast mot Burnley, där man vann hörnorna med 9-1 slutade matchen med en förlust. Sam Vokes gjorde matchens enda mål i den 81:a minuten.

Liverpools hörnstatistik i deras fem senaste hemmamatcher.
17-2 Maribor
9-2 Huddersfield
7-3 Man United
12-2 Burnley
10-3 Sevilla

Southampton är även dem ett bra lag när det kommer till att få hörnor. 9, 7 och 8 är deras statistik i deras tre senaste matcher.

Jag tycker den här linan ligger fel. 10,5 är den normala linan för hörnor när det kommer till PL. När nu dessa lagen möts så trodde mer på 11,0. Att då få 10,0 till dubbla degen känns riktigt bra på förhand.

Jag spelar över 10,0 hörnor @2,00 hos bet365 med 6u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip