En spännande match väntar på lördagen klockan 16 mellan serieledande Liverpool och formstarka Southampton.
När ska Liverpool tappa? Ja, vi är många som undrar...för samtidigt som laget ser enormt starka ut så ser de lite slitna ut. Nu är det bekräftat att Mané missar två-tre matcher där Divock Origi troligtvis ersätter (eller Chamberlain). Jag är medveten om att Liverpool har hållit tätt på hemmaplan i de senaste omgångarna men oddset lockar för mycket här. Jag spelar båda lagen gör mål till 1,95 hos Casumo , Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Jurgen Klopps Liverpool är fortfarande obesegrade denna säsong och har efter onsdagens match mot West Ham slagit samtliga lag i ligan – på 24 omgångar. Det är imponerande.
Men trots all framgång ser Liverpool periodvis slarviga ut i defensiven. Jag tänker på Alexander-Arnolds stolpträff i egna målramen i onsdags till exempel. Ja, West Ham hade gott om lägen att få in en balja. Nu spelar Pool hemma på Anfield och där vill publiken ha underhållning. Det är också där Liverpool är mer målglada. Nio baljor har gått in bakåt på tolv matcher. Med Southamptons målform ser jag det inte som helst omöjligt.

Danny Ings och Nathan Redmond. Anfallsparet har hittat ett spännande samarbetet och har varit med och bidragit till Sotons fina målform på sex mål i de tre senaste ligamatcherna. Och i de fyra senaste bortamatcherna har Southampton mäktat med nio mål! Österrikaren Ralph Hasenhüttl har sannerligen bankat form in i detta bygge som klättrar spikrakt i tabellen – just nu på en nionde plats!
Mittfältaren Stuart Armstrong blir borta några veckor samtidigt som Sotons nyförvärv Walker-Peters inte lär debutera.

Första mötet slutade med en knapp vinst för Liverpool efter 1-2 där Southampton var ytterst nära från att knipa poäng – och nu har laget stor chans, enligt mig. Jag tror på en öppnare matchbild där Southampton kan spela till sig lite lägen – med fyra segrar på bortaplan tror jag det är helt möjligt!

SPEL: Båda lagen gör mål till 1,95x
Hos Casumo , Unibet , LeoVegas & 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip