Söndagseftermiddagen bjuder på en riktig höjdare. CL-finalrepris mellan Liverpool och Tottenham.
Mitt speltips i matchen: Tootenham med asian +0,5 eller dubbelchans X2. En liten rövare alltså.
2.63 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Pool matchas hårt. Spelade en tuff sen söndagsmatch mot Man United och hade sedan bortamatch i Belgien i onsdags. Spelar bästa laget i varje match i stort sett och senast fick fronttrion spela hela (Firmino spelade 80) matchen trots att segern var klar tidigt. Frågan är om inte det kommer straffa sig i längden. Salah har dragits med en skada, senast virusvilade Trent medan Robertson tvingades bryta efter en smäll (troligen redo här). Matip är ett frågetecken. Känslan är att det är lite småslitet och att spelschemat inte är helt optimalt just nu.

Tycker också Liverpool haft lite medstuds i några matcher på vägen fram till den fantastiska 8-1-0-tabellraden de har. Finns såklart en enorm spets hos fronttrion men de har haft lite väl bra utdelning hittills då de bland annat, enligt min statistiktjänst, gjort fem mål fler än de "borde" sett till xG. Tycker det ligger ett par poängtapp framöver i korten. Tänkbart lag:

Alisson,
Alexander-Arnold, van Dijk, Gomez, Robertson
Henderson, Fabinho, Wijnaldum,
Salah, Firmino, Mane

Spurs har stundtals sett mycket svaga ut den här säsongen. 3-3-3, bara tolv poäng och två plusmål. Spelmässigt har det varit väldigt svagt flera gånger. Men i veckan fick de äntligen vinna och göra en bra match. Motståndet (Röda Stjärnan i CL) var förvisso mycket svagt, men det kan vara den typen av prestation som vänder säsongen. För kapaciteten och potentialen i laget är mycket större än vi fått se hittills. Inför den här matchen får de en extradags vila, vilket är ett plus såklart. Saknar Lloris, men det är inget nytt direkt. Tänkbart lag:

Gazzaniga,
Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose
Winks,
Sissoko, Ndombele
Lamela,
Son, Kane

Spurs förlorade en jämn match på Anfield i fjol via ett självmål på tilläggstid. Året innan blev det 2-2 i det här mötet. Tycker även CL-finalen var rätt jämn med en tidig straff som blev väldigt avgörande. Med ett Tottenham som kan vara lite på gång mot ett Pool som jag inte upplever är helt på topp väljer jag att backa skrällen till fint odds. Tror inte det här blir en överkörning av Pool.

Kryss?

Speltips: 2 asian handicap +0,5 (X2) - odds 2.63 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip