Toppmöte på Anfield där Liverpool ställs mot Tottenham i den på förhand tuffast kvarvarande utmaningen för titeljagande Liverpool. Dessutom har vi en riktigt bra kampanj på matchen där du kan satsa 800 kr och får tillbaka hela insatsen vid förlust. Pengarna kan man ta ut till bankkontot, oavsett vinst eller förlust.

Hämta 800 kr försäkrat spel på matchen →

Liverpool:

Det var allt lite darr på manschetten i tisdags när Villarreal stod för en strålande halvlek och gick ifrån till en 2-0-ledning hemma på Estádio La Cerámica. Liverpool tog sig dock samman i den andra halvleken och kunde till slut säkra finalplatsen i Champions League. Avancemanget innebär att Liverpool den här säsongen kommer spela alla tänkbara matcher – då man tagit sig till final i alla cuper – och under säsongens återstående veckor är varenda match av yttersta vikt för de rödklädda. Det kommer bli en balansakt för Jürgen Klopp att se till att ha ett slagkraftigt lag i både ligaspelet samt FA-cupfinalen och Champions League-finalen, men Liverpool har varit i fenomenal form under våren och visar inga tecken på att slå av på takten.

Skadeläget är positivt, där endast Roberto Firmino är ett lite osäkert kort. Brassen reste med till Spanien i veckan, men var inte med i truppen och fotskadan fortsätter att gäcka. Det finns dock gott om offensiva alternativ för Klopp.

Preliminär startelva: Alisson; Robertson, Van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Thiago, Fabinho, Henderson; Diaz, Mané, Salah

Tottenham:

En betydelsefull match även för Tottenham, som tampas med grannen Arsenal om den sista Champions League-platsen. Mötet på Tottenham Hotspur Stadium slutade 2-2 i en underhållande och händelserik tillställning när Antonio Conte bara hade några Spursmatcher innanför västen. Italienaren har blivit lite mer varm i kläderna nu och på presskonferensen inför matchen talade han om att han såg fram emot att möta Liverpool.

Conte tryckte på att Liverpools offensiva stil skulle passa Tottenham väl. Spurs har haft lite bekymmer mot låga försvar på sistone, framför allt i förlusten mot Brighton och 0-0-matchen mot Brentford, men mot ett mer proaktivt Leicester senast visade Spurs hur giftiga man är när det finns fler omställningsmöjligheter och mer yta att attackera.

Liverpool är som bekant inget lag som kommer förändra sin stil, utan det kommer vara samma intensiva, högoktaniga anfallsfotboll som vanligt – vilket kan ge Spurs möjligheter i omställningarna genom Harry Kane, Heung-Min Son och Dejan Kulusevski, som lär starta som anfallstrio. Att Spurs trivs bättre mot mer anfallsinriktade lag är tydligt i resultaten mot de allra bästa lagen den här säsongen. Förutom 2-2-matchen mot Liverpool i december har Tottenham två gånger om besegrat Manchester City, framför allt i en minnesvärd 3-2-seger på Etihad Stadium i februari.

Skadeläget är oförändrat med Matt Doherty, Sergio Reguilón, Japhet Tanganga och Oliver Skipp otillgängliga.

Preliminär startelva: Lloris; Davies, Dier, Romero; Sessegnon, Höjbjerg, Bentancur, Royal; Son, Kane, Kulusevski

Hämta 800 kr försäkrat spel på matchen →

Speltips:
Liverpool är förstås storfavorit i det här mötet på hemmaplan och The Reds form ger ingen anledning till tvivel. Klopps mannar har hanterat alla utmaningar som kastats inför dem på sistone, samtidigt som Tottenham fortsätter att vara inkonsekventa och ojämna i sina prestationer. Jag tror dock, likt Conte, att Spurs är bättre lämpat för mer öppna matchbilder och med anfallstrion med Son, Kane och Kulusevski har Tottenham tillräckligt med kvalitet för att såra Liverpool. Räcker det hela vägen till poäng? Det är jag ytterst tveksam till, men jag tror det kan bli en underhållande match som innehåller mål i båda riktningar. Fyra av lagens fem senaste möten har både gått över 2.5-målslinan och innehållit mål från båda lagen.

Båda lagen gör mål finns till 1,70 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip