OBS matchen börjar 15:15.

Liverpool gästas av Watford i eftermiddag och jag tror på en målrik match.

Tre senaste matcherna:

Crystal Palace-Liverpool 2-4
Liverpool-Tottenham 2-1 (cupen)
Liverpool-West Brom 2-1

Watford-Hull 1-0
Swansea-Watford 0-0
Middlesbrough-Watford 0-1

Liverpool fortsätter att trumma på med nya mål och nya segrar. Man spelade 0-0 för några veckor sen när Man United kom på besök och spelade ett bra försvarsspel. Annars så är det nio raka segrar i för Klopps mannar. I alla dom 9 matcherna så har det blivit minst 3 mål. Som jag varit inne på tidigare så är det defensiven man har lite problem med. I det långa loppet så måste den bli bättre för att man ska slåss om titeln i maj. För tillfälligt så funkar det att släppa in några mål här och där, när offensiven briljerar som den har gjort den här säsongen. Vi fick se ett bra exempel på hur det ofta ser ut i Liverpools matcher förra helgen när man åkta till London för ett möte med Crystal Palace. Man vann med 4-2 men försvarsmissar gjorde att ett formsvagt Crystal Palace kunde göra 2 mål och ha ledning en stund i matchen.

Watford hittar vi på sjunde plats i tabellen och gör det bra såhär långt. Anfallsparet med Ighalo och Deeney kommer med all säkerhet skapa problem för försvaret hos Liverpool. Deeney älskar dessa typer att matcher. Som den bråkstake han har varit så gillar han när det blir att jobba i uppförsbacke och verkligen kriga för att få med sig poäng. Sen att han är en målskytt också gör det inte mindre bekvämt för Liverpool. Prodl ser ut att missa matchen och det är en tung förlust för Watford. Backen har inte missat en match i Premier League än och det blir en svår uppgift att fylla hans plats.

Tycker att Liverpool bör klara det här spelet själva. Deras offensiv gör normalt 2-3 mål på hemmaplan mot Watford samt att deras defensiv kommer ge lägen till Watford och förvaltar Watford bara dom någorlunda så hittar man även nätet minst 1 gång enligt mig.

Jag spelar Ö3.0 mål (pengarna tillbaka vid 3 mål) @1.875 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip