Liverpools titeljakt fortsätter i en tidig lördagsmatch mot Watford.
Mitt speltips: Asian hcp -1 i första halvlek. Spelet innebär pengarna tillbaka om Pool leder med uddamålet efter första 45. Tas med fördel hos Bethard , Speedyet eller FastBet .

Klasskillnad. Serieledarna Liverpool vinner, vinner och vinner. Har de senaste veckorna ställts inför flera knepiga matcher, men har lyckats vinna samtidgit som de faktiskt roterat. Har fått igång en stor del av truppen då spelare som Origi och Shaqiri faktiskt levererat bra insatser. Ställs här mot krisande jumbon Watford.

1 Liverpool 16 15 1 0 40-14 46
20 Watford 16 1 6 9 9-30 9

Pool lyckades lösa den jobbiga bortamatchen mot Salzburg på ett fint sätt. 2-0-segern var rätt så klar och ett skönt avancemang säkrades. Ger nog en bra boost inför framtiden. Får tre dagars vila inför Watfordmatchen, så bör bli en rätt stark elva trots att klubblags-VM väntar nästa vecka. Tänkbart lag:

Alisson,
Trent, Gomez, van Dijk, Robertson
Henderson, Oxlade, Keita,
Salah, Firmino, Mane

Precis som i de senaste ligamatcherna tror jag vi kommer få se ett fullt påkopplat Liverpool som kommer ut till matchen och sätter högsta fart från start. Tror de har som ambition att döda det här tidigt så de kan lyfta ut ett par nyckelspelare i andra halvlek.

Watford sliter. Fyra raka jobbiga matcher utan seger trots ett rätt tacksamt schema. Bara lyckats göra ett mål under den perioden och det är tydligt att spelare som Deulofeu inte kommit in i säsongen på bästa sätt. Visserligen fått tillbaka Deeney - vilket blir viktigt på sikt. Men han är knappast uppe i full form än. Quique Sanchez Flores fick för någon vecka sedan sparken igen - efter bara tre månader.

Tänkbart lag:

Foster,
Femenia, Cathcart, Kabasele, Masina
Sarr, Doucoure, Capoue, Hughes
Deulofeu
Deeney

Kan inte se Watford stå emot särskilt länge här. Liverpool löser de flesta uppgifter de ställs inför just nu och jag kan se den här matchen vara klar redan i halvtid.

This is the stats tab
This is the post tip