Toppen mot botten i eftermiddag på Anfield.

Det är ett Liverpool som klarade den något svåra uppgiften i veckan i Österrike när laget inte fick förlora mot Salzburg. Det slutade med en stabil seger och de kan därmed se fram emot åttondelsfinalen som väntar om några månader. I ligan fortsätter de att vinna, vann 3-0 borta mot Bournemouth senast. De hade 22 skott i veckan mot Salzburg och mot Bournemouth sköt de 21 skott.

Watford har det tufft längst ned i tabellen. Skapade mest senast mot Palace men gjorde inte mål och fick nöja sig med en poäng. Innan dess fick de sig en tuff smäll när Southampton vände 0-1 till 2-1 på fem minuter i slutet. Troy Deeney var tillbaka i elvan förra matchen och hans närvaro kan bli helt avgörande. Nu handlar det om att visa karaktär och våga tro på sig själv, inte att gömma sig bakom någon annan, och där kommer lagkapten Deeney vara enormt viktig för att de ska börja klättra i tabellen.

Watford får försvara sig i 90 minuter. De kommer få gå i djupled bakom Liverpools höga backlinje då och då men annars behöver all fokus vara på att inte släppa in mål. Liverpool går som tåget och sett till lagets prestationer ska de vinna med några bollar.

Jag spelar Liverpool över 16,5 skott @1.72 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.