Liverpool ska ta upp kampen om guldet mot Manchester City. Jag tror att man har de flesta verktygen den här säsongen för att kunna utmana och kanske till och med knipa förstaplatsen. Det som behövs bli bättre är just i sådana här match mot ett förmodat mittenlag på hemmaplan. För poängen mot topplagen plockades men lite för många matcher som man inte kunde lösa vinst mot ett lag som mest var intresserade av försvara. Skulle Klopp få ordning på det så kan det bära långt den här säsongen.

West Ham har varit aktiva på transfermarknaden och hämtat in flera namnkunniga spelare. Väldigt få VM-spelare, så truppen har kunnat få en bra försäsong med nya tränaren Manuel Pellegrini, som vi känner igen efter hans sejour i Manchester City.

Liverpool hemma på Anfield lär vara en ensidig historia mot West Ham. Att Liverpool kommer kontrollera matchen på sitt mittfält känns troligt. Men West Ham kommer att få sina lägen i den här matchen, för så bra är deras offensiv. Liverpool försvar har blivit klart bättre sedan Van Dijk anslöt i januari men det finns fortfarande en del frågetecken när det kommer till defensiven hos de rödklädda.

Att West Ham ska lösa minst sju skott känns till 1.66 väldigt fin på förhand. Skulle man dessutom komma i underläge i matchen så ska sju skott gå ganska fort. Känslan är att bet365 underskattar de "sämre" lagen när man sätter ut dessa spelen. Är man underdog så chansar man lite mer i sina skott. Man vet att lägena inte kommer gratis så därför chansar man gärna med skott, när kanske de bättre lagen håller i bollen för att få ett ännu bättre läge.
Kanske inte helt rätt match att jämföra med Man United - Leicester, eftersom United backar hem stundtals, men då fick Leicester iväg 13 skott.

Jag spelar West Ham över 6,5 skott @1.66 hos bet365 med 3/5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip