Serieledande Liverpool tar emot kämpande West Ham som slåss i botten av tabellen. Med Liverpools försprång på totalt 19 poäng ner till tvåan Manchester City börjar säsongens "titelrace" bli mindre spännande, men det betyder inte att man inte kan hitta värde i matchen. Pool ser ruskigt starka ut på hemmaplan och därav spelar jag Liverpool att vinna och hålla nollan till 1,80 hos bet365 .

Jurgen Klopps Liverpool imponerar den här säsongen. Helt överlägsna. Laget är obesegrade med 25 vinster av 26 möjliga. Gjort 61 mål och bara släppt in 15 bollar denna säsong. När något kugge skadar sig så kliver en annan fram. Liverpool ligger även bra till i FA-cupen. Den 3 mars ställs man mot Chelsea. Blir det dubbeln? Mycket möjligt.

Föll mot Atletico Madrid tidigare i veckan med 1-0. Svårt att förklara vad det var som inte fungerade för Liverpool där. De engelska serieledarna fick det svårt mot ett lågt samlat Atletico efter spanjorernas ledningsmål. Här på Anfield i ligan har Pool en helt annan kontroll på matchen från minut ett till slutet. Fick sin kapten Jordan Henderson skadad förra veckan. Men som jag sa.. Bara att sätta sig ner och se vem som kliver fram denna gång. Lutar väl åt att Chamberlain ersätter rakt av.

David Moyes West Ham sitter i ett mer beklämt läge. Jag ska faktiskt erkänna att jag var positiv ställt till Moyes entré när han anslöt som ny tränare i klubben. Nu är jag inte lika säker längre. Känns som han saknar det taktiska när det börjar blåsa. Bara gnuggar på utan åtgärder och hoppas på det bästa... Positiva är att Felipe Anderson närmar sig comeback efter revbensskada. Satt på bänken mot Man City.
West Ham parkerar på en 18:e plats i ligan med en poäng upp till Astom Villa på säker mark. Har förlorat fyra av de senaste sex matcherna i Premier League och står utan vinst i de sju senaste tävlingsmatcherna. Med den formen är det inte mycket som lyfter. Föll tidigare i veckan mot Manchester City med 2-0. Fick sin försvarsspelare Ryan Fredericks skada då. Även offensiva mittfältaren Yarmolenko saknas här. The Hammers Haller och Antonio på topp har svårt att uträtta några offensiva hot för lagen den senaste tiden. Duon har uträtta noll mål tillsammans i de sju senaste matcherna.

Möjliga startelvor
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Keita; Salah, Firmino, Mane
West Ham: Fabianski; Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell, Masuaku; Rice, Soucek, Noble; Antonio, Haller

Liverpools senaste hemmamatcher:
2-0 Watford
1-0 Wolves
2-0 Sheffield
2-0 Manchester United
4-0 Southampton

Klart West Hams tabellposition kan fungera som lite tändvätska för The Hammers men har svårt att se att det kan ge någon utdelning här mot Liverpool på Anfield. Liverpools returmatch mot Atletico Madrid är inte förens nästa vecka så laget hinner vila upp inför den.

Speltips Liverpool v West Ham:
Liverpool vinner utan att släppa in ett mål till 1,80 hos bet365 .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip