Speltips: BLGM till 1.67 hos Expekt .

Liverpool tar emot West Ham hemma på Anfield under söndagen i ett möte mellan två lag som fått fina starter på säsongen. West Ham åkte på sin första förlust för säsongen senast mot Manchester City men hade innan dess tre vinster och ett kryss på de inledande fyra matcherna. Moyes har fått ordning på haveriet som var West Ham förra året och med spelare i storform är känslan att man kan störa de flesta lag i ligan.

Liverpool har även dem gått väldigt starkt hittills. Fyra vinster och ett kryss på de fem första matcherna och fem raka segrar om man inkluderar segern mot LASK i Europa under veckan. Man gör ofta svaga första halvlekar dock, där man till och med låg under mot LASK i halvtid senast.

Liverpool fortsätter släppa in mål

Mitt spel kommer bli båda lagen gör mål som finns att spela till 1.67 hos Expekt . Den stora anledningen till detta är Liverpool. Offensivt vet vi alla hur spetsiga man är och hur mycket alternativ man har. Defensivt tycker jag dock fortfarande att det ser svajigt ut. Detta backas även upp av siffrorna. Man har släppt in mål i fem av sex matcher hittills den här säsongen i alla tävlingar och jag tror det fortsätter mot ett West Ham i fin offensiv form.

Bortalaget har formstarka offensiva spelare och James Ward-Prowse fot på fasta situationer att använda, vilket verkligen är ett extra vapen för vilket lag som helst. Mot en skakig Liverpool-defensiv tror jag man har goda chanser att hitta nätet, vilket man har gjort i samtliga matcher hittills den här säsongen i alla tävlingar.

Det behöver nödvändigtvis inte bli en supermålrik match, men att båda lagen gör mål tror jag och BLGM spelas som sagt till 1.67 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip