Sista omgången av Premier League för säsongen är här. Liverpool behöver vinna för att ha chans på att ta hem bucklan. Men samtidigt behöver City tappa poäng mot Brighton.

Liverpools förutsättningar är väldigt klara och enkla att förstå. Vinst mot Wolverhampton och hoppas att Brighton kan fixa poäng mot Manchester City. Finalplatsen i CL som bärgades efter en makalös vändning mot Barcelona har så klart varit positivt även för den här matchen.

City hade ett liknande läge den 13 maj 2012. De hade endast QPR kvar på hemmaplan och vid vinst där vann de titeln. Laget vände i absolut sista sekunden med Dzekos kvittering med några minuter kvar och med några få sekunder sköt Aguero guldet till den ljusblåa delen av Manchester. Skulle City få en liknande match och man inte avgör med sekunder kvar så skulle Liverpool inte förlåta sig själva om de slarvade bort den här matchen.

Klopp kommer trycka på att mirakel sker och att de ska göra jobbet ifrån matchminut 1 fram till slutsignal. Jag tycker hörnlinan är en hörna för låg. Liverpool kommer öppna starkt och sätta tempo från början. Wolverhampton har inget att spela för och har sett avvaktande ut när man spelat mot topplagen på bortaplan.

Jag spelar Liverpool över 6,5 hörnor 1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip