Allsvenskan är tillbaka och så även den allsvenska podcasten Ljugarbänken! Blomman är förpassad till bänken efter en mindre bra insats innan uppehållet vilket innebär att Tobbe, Lasse och Mårthen får stå för den boostade trippeln. Nu åker vi!

Tobias Hysén: Mjällby vinner mot Sirius (2.18)

"Mjällby har suttit lugnt i båten och låtit andra stressa. Listerlandets lag mår bättre än någonsin och vinner givetvis i omstarten hemma på Strandvallen"

Lasse Nilsson: Elfsborg vinner mot BP (1.81)

Elfsborg rivstartar med Hiljemark vid rodret. Normalt sett enkelt har man enkelt mot BP på hemmaplan och jag ser ett Elfsborg som klättrar i tabellen under hösten."

Mårthen Bergman: Malmö - Halmstad över 3.5 mål (1.92)

"MFFs offensiva stjärnor har vilat sig i form och på ett soligt Eleda blir det åka av för HBK - som dock värvat in offensiv förstärkning i form av Turgott. Haksabanovic debut mot gamla laget? Kanske. Oavsett vad är det bäddat för målkalas."


Totalt betalar den boostade trippeln 8.50 och du kan rygga spelet hos Betsson !


Blomman (Bänkspel): Hammarby vinner mot GAIS (2.68)

"Trots det bedrövliga facit när det kommer till invasionsresor så tror jag att vi grönvita åker hem till Stockholm med tre poäng i bagaget. GAIS är absolut inte oförtjänta sina poäng men någon gång måste det börja dala lite samtidigt som jag upplever att Bajen blir bättre och bättre."


This is the stats tab
This is the post tip