Spelformen är fortsatt intakt och Blomman hittade återigen rätt i den förra omgången! Omgång 22 är här och ett litet derbyfokus inställer sig.

Tobias Hysén: Båda lagen gör mål i Halmstad - Sirius och Kalmar - Mjällby + Malmö - IFK Göteborg 1X @ 4.00

"Halmstad och Sirius gör just nu upp om vilket lag som kan vara mest orelevant. Förutom Jocke Persson (Inte Tränaren, utan frikyrke-Persson) och Ahlstrand (nej, det är den Ahlstrand), så finns inte mycket i lagen att glädjas åt. Mål kommer det bli sa Bill, Vi hoppas på det, sa Bull.
Kalmar kom till Övrevi i Tvååker och kom undan med 70% boll, men blotta förskräckelsen sett till chanser. Nu har man sämre motstånd resten av året och kommer behöva den här vinsten, för att få lite hopp. HOPPAS 3-2 mot BP gör att man gör processen kort med Mjällby hemma, men samtidigt fortsätter släppa in mål. Då blir det fina fisken även på det här spelet.
Malmö-Blåvitt 1X, aldrig har väl ett spel varit mer klart? Sa man innan matchen, återstår och se om "Hajsens" vidskeplighet fortsätter skrämma slag i motståndaren, eller om det till slut kommer ett lag som fullständigt skiter i skrock och galenskap."

Lasse Nilsson: Halmstad - Sirius över 2.5 mål + Värnamo - Elfsborg under 2.5 mål + Norrköping - Djurgården över 2.5 mål @ 8.00

"Värnamo gör allt för att bromsa Elfsborgs omställningar, målsnålt på naturgräset. Halmstad läcker fortsatt och så även Sirius. Dessutom har Sirius fått igång målproduktionen. Ett tidigt mål i Peking - Djurgården och det kommer bli öppna spjäll likt Pekings match mot Elfsborg."

Blomman: Hammarby vinner mot AIK + Hammarby över 6.5 hörnor + Erabi eller Besara gör mål @ 5.00

"Jag tror föga förvånande att Bajen slår AIK på Tele2, det skiljer för mycket mellan lagen. Med det nya spelsystemet 3-5-2 får Bajen sina ytterbackar mer involverade vilket har visat sig i statistiken, hörnor kommer skapas! Jag hoppas och tror att derbykungen Besara eller den framtida derbykungen Erabi gör mål i matchen, eventuella straffar slås även av Nahir."


This is the stats tab
This is the post tip