Den allsvenska podcasten Ljugarbänken är tillbaka! Tobbe Hysén står på smått osannolika två raka och går för tredje raka vinsten i veckans speltips-segment. Lycka till vid rygg!

Tobias Hysén: Malmö vinner + AIK vinner + IFK Göteborg-Elfsborg X2 @ 4.50

"Malmö jagar guld och ett guldjagande Malmö FF vill man inte stöta på. Norrköping är Allsvenskans Dr Jekyll & Mr Hyde. Tror inte Mr Hyde visar sig mer i år. AIK kanske tappar Saletros pga skada, men hemma mot HBK, som är sämst i alla landskap utom Halland under hösten, så vinner man. Elfsborg jagar guld, Blåvitt jagar nytt kontrakt. I en normal värld, som den jag levde i när jag spelade, så vann Elfsborg i Borås och Blåvitt i Göteborg. Den världen finns inte mer. Här får Blåvitt svårt, Elfsborg förlorar inte denna i nuläget"

Lasse Nilsson: BP vinner + IFK Göteborg-Elfsborg under 2.5 mål @ 7.50

"BP måste börja få betalt. Kniper en livsviktig 3a mot DIF. Blåvitt - Elfsborg kommer bli ett krig och mycket nerver. Ofta målsnåla matcher. Under 2.5 mål"

Blomman: BP vinner + Degerfors vinner @ 7.75

"Hoppas och tror att Djurgården inte är jättesugna på att vinna mot BP och således hjälpa AIK i jakten på ett nytt kontrakt. Detta kombinerat med att BP ständigt har "otur" gör att jag inte kan blunda för oddset. Degerfors kniper sista halmstrået när man bara slår ett sorglig Varberg."
This is the stats tab
This is the post tip